Termeni si Conditii

CINE SUNTEM

Site-ul www.certcons.ro este proprietatea OS SUPPORT SRL cu sediul social in Curtea 43, nr. 6B, ap. 2, jud. Covasna, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J14/301/2021, C.U.I: 44702511, denumita in cele ce urmeaza OSS.

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie și acceptarea a tuturor termenilor de utilizare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

DEFINIREA TERMENILOR

PRESTATOR/DEZVOLTATOR - firma OS SUPPORT SRL, denumita in continuare OSS sau certcons.ro

CLIENT - orice persoana fizica sau persoana juridica care viziteaza certcons.ro si/sau care completeaza formularele de contact/comanda din site-ul certcons.ro

CONTRACT LA DISTANTA – conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2: orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

COMUNICARI COMERCIALE – mijloc de informare periodic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

ANSPDCP – Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

DATE CU CARACTER PERSONAL – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Date cu caracter personal cu functie de identificare de aplicabilitate generala (date cu caracter special) – numere prin care se identifica o persoana fizica in anumite sisteme de evidenta si care au aplicabilitate generala, cum ar fi: codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, numarul pasaportului, al permisului de conducere, numarul de asigurare sociala sau de sanatate;

DATE ANONIME – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

PREZENTAREA SERVICIILOR

Serviciile oferite de OSS reprezinta servicii de intermediere intre Client si autoritatile statului care ofera contracost accesul la diverse tipuri de informatii - de exemplu, dar nelimitandu-se la Oficiul National al Registrul Comertului, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. OSS intermediaza obtinerea documentelor solicitate de catre Client de la autoritati, platind contravaloarea serviciilor in numele Clientului, urmand ca aceste sume sa fie refacturate impreuna cu contravaloarea serviciilor de intermediere.

COMANDA

Comanda serviciilor se poate exclusiv online, urmand pasii indicati in site-ul nostru. Pentru a comanda serviciul dorit, introduceti datele necsare in formularul de comanda, apoi dati click pe butonul "Plateste", fie cu cardul, fie prin transfer bancar. Dupa efectuarea comenzii, veti primi un mail care iti confirma inregistrarea comenzii pe site. Daca, in maxim 10 minute, nu ai primit acest mail, comanda ta nu a fost inregistrata. Mesajul de confirmare reprezinta inregistrarea comenzii in sistem, dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Comanda va fi procesata si livrata in functie de disponibilitatea serviciilor oferite de autoritatile statului.

POLITICA DE LIVRARE

Livrarea serviciilor comandate prin intermediul site-ului este realizata exclusiv in format electronic, pe adresa de email indicata de Client la transmiterea comenzii, in cel mai scurt timp posibil. In cazul exceptionale, in care serviciul oferit de autoritatile statului nu este functional, timpul de livrare se poate mari pana la 24-48 de ore.

PLATA SI FACTURAREA SERVICIILOR

 1. Plata serviciilor se efectueaza in avans:

  1. cu cardul. Urmand pasii din site, selectati plata cucardul; veti fi astfel redirectionati catre pagina securizata BTePOS unde veti completa datele de card si de contact. Tranzactia va fi procesata de Banca Transilvinia. In cazul in care comanda nu se finalizeaza, sau serviciul comandat nu este disponibil, vom returnare sumele incasate.
  2. prin tranfer bancar / ordin de plata. Plata comenzii se va face catre OS SUPPORT SRL in contul RO44 BTRL RONC RT06 1396 6801 deschis la Banca Transilvania.
 2. Facturarea

  Clientul imputerniceste pe OSS sa achite contravaloarea taxelor in numele sau, Prestatorul urmand sa factureze contravaloarea taxelor si a prestatiei intr-o singura factura. La finalizarea comenzii, OSS va trimite clientului 2 documente:

  1. Factura emisa de OSS pentru suma incasata
  2. Documentul eliberat de ANCPI/ONRC

MECANISMUL DISCOUNTURILOR

Orice Client, la finalizarea cu succes a unei comenzi privind documentele eliberate de ONRC, va primi un referral cod. Clientul poate oferi acest referral cod la un numar maxim de 5 prieteni, urmand sa beneficieze:

 • Fiecare prieten invitat - de o reducere de 19.78% din contravaloarea prestatiei facturate de OSS la comanda in care acesta introduce referral codul in campul de „COD DISCOUNT”
 • Clientul insusi - dupa fiecare comanda efectuata in care a fost folosit referral codul Clientului, acesta va primi la randul sau un discount cod, care confera dreptul la o reducere de 35% din urmatoarea sa comanda.

OSS isi rezerva dreptul de a modifica, de a suspenda, inceta, prelungi sau schimba elemente ale de functionarea a discounturilor, fara sa solicite acordul participantilor si fara vreun drept de compensare pentru acestia. Aceasta precizare se refera la masuri cum ar fi, dar fara a se limita la: prevederile care reglementeaza modul de derulare a campaniei cu coduri de discount/referral, conditiile de participare, etc.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform articolului 16 din Legea O.G. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

ARTICOLUL 16 Exceptari de la dreptul de retragere Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: a) contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist;

Momentul incheieri contractului se considera momentul la care Clientul transmite OSS plata pentru intermedierea obtinerii Certificatelor Constatatoare / Furnizarii de Informatii / Extraselor de Carte Funciara / Extraselor de Plan Cadastral / altele similare oferite de OSS prin certcons.ro. Contractele de furnizare servicii a incheiate, nu se pot denunta unilateral de catre Client.

In cazurile in care cererile de eliberare certificate constatatoare nu pot fi onorate (in principal entitatilor care nu sunt inregistrate la ONRC, ca C.M.I.-urile, Fundatiile, etc) OSS va returna Clientului taxa ONRC incasata de la acesta. Comisionul de intermediere se va returna partial, dupa acoperirea cheltuielilor bancare si cheltuielilor ocazionate cu procesatoarele de plati.

In cazurile solicitarilor din partea clieniilor pentru renuntarea la cererile transmise și platite și la restituirea sumelor achitate, OSS va proceda astfel:

 • daca Certificatul Constatator / Furnizare Informatii /Extrasul de Carte Funciara / Extrasul de Plan Cadastral / altele similare solicitat de Client nu a fost platit de OSS la ONRC sau ANCPI, se va restitui taxa ONRC/ANCPI, comisionul de intermediere fiind restituit partial.
 • daca Certificatul Constatator / Furnizare Informatii /Extrasul de Carte Funciara / Extrasul de Plan Cadastral / altele similare solicitat de Client a fost deja solicitat institutiei emitente de catre OSS, sumele incasate nu se vor restitui, avand in vedere cheltuielile deja angajate de catre OSS in numele Clientului;

GARANTIA SERVICIILOR

OSS garanteaza ca va livra in cel mai scurt timp documentul solicitat pe mail. In cazul in care informatiile din documentul primit sunt pentru o alta firma/entitate/etc, decat cea pentru care ati trimis comanda, OSS garanteaza indreptarea erorii și livrarea documentului corect.

In cazul in care informatiile completate de catre Client au fost gresite in formularul de Comanda, raspunderea este a Clientului și OSS nu-și asuma corectarea comenzii.

Daca aveti probleme legate de o comanda, puteti trimite o sesizare pentru o conciliere la adresa office@certconst.ro. Va vom raspunde in maxim 3 zile lucratoare.

DREPTURI DE AUTOR

Intreg continutul site-ului: design, text, imagini si logo-uri este proprietatea OS SUPPORT SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul firmei OS SUPPORT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul paginilor acestui website nu va fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod, in totalitate sau partial, fara acordul prealabil al proprietarului, cu exceptia stocarii pe computerul personal al utilizatorului si a tiparirii de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uzul personal. Orice sesizare de incalcare a drepturile de autor, poate fi facuta pe emailul office@certcons.ro

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

www.certcons.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare. Toate materialele si informatiile personale trimise catre website, prin e-mail sau prin intermediul site-ului, vor fi considerate confidentiale.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

OS SUPPORT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Sunteti obligat sa furnizati datele din formularul de comanda, acestea fiind necesare facturarii si livrarii comenzii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa ossrl2021@gmail.com